Udhëtim në Izrael, 7 ditë, 2-8 Tetor 2017

02 Oct 16:00 - 08 Oct 17:00 02 Oct 16:00 - 08 Oct 17:00 - Tirana Tirana
Ambasada Ndërkombëtare e Krishterë e Jeruzalemit në Shqipëri - ICEJ Albania Ambasada Ndërkombëtare e Krishterë e Jeruzalemit në Shqipëri - ICEJ Albania
-Rezervoni Vendin tuaj ! Tani eshte KOHA per JERUSALEMIN ! Çmimi 777 euro p Nisja 2 Tetor 7 netë 2-8 Tetor 2017 Per Rregjistrimet dhe rezervimet dhe per cdo informacion te...   More info


© 2017 Siguez