Për Pavarësinë mbill një pemë Ulliri

25 Nov 12:00 - 14:00 25 Nov 12:00 - 14:00 - Tirana Tirana
Ambasada Gjermane Tiranë Ambasada Gjermane Tiranë
Në morinë e gjërave të përditshme që bëjmë në raport me njëri-tjetrin dhe me ambientin e jashtëm, harrojmë të kujdesimi për elementin kryesor nga ku bazohet jetesa jonë: NATYRA...   More info


© 2017 Siguez