Young Justice Academy / Akademia Juridike e të Rinjve

10 Mar 01:00 - 22 Mar 04:00 10 Mar 01:00 - 22 Mar 04:00 - Tirana Tirana
Albanian Young Leaders Forum Albanian Young Leaders Forum
Young Justice Academy Akademia Juridike e të Rinjve Albanian Young Leaders Forum në bashkëpunim me Student Economic Forum, Albanian Consumer Center dhe Shoqatën për Ndihmë dhe...   More info

Young Leaders Academy - Akademia e Liderëve të Rinj

05 May 03:00 - 15 May 06:00 05 May 03:00 - 15 May 06:00 - Tirana Tirana
Albanian Young Leaders Forum Albanian Young Leaders Forum
YOUNG LEADERS ACADEMY Albanian Young Leaders Forum në bashkëpunim me Global Young Leaders Academy, Young Global Leaders Forum dhe Student Economic Forum do të organizojnë...   More info


© 2018 Siguez