Keshilli Studentor AU Organizon Winter Fest Bansko

19 Jan 22:00 19 Jan 22:00 - Tirana Tirana
Keshilli Studentor i Albanian University Keshilli Studentor i Albanian University
Keshilli Studentore Albanian University organizon nje udhetimi fantasktik drejt pistes me te madhe te skive ne ballkan Bansko dhe Sofie me 19 21 Janar 2018. Njerezit rendin...   More info

Full Immersion Implantologia

15 Feb 09:00 - 17 Feb 18:00 15 Feb 09:00 - 17 Feb 18:00 - Tirana Tirana
Albanian University - Faqja Zyrtare Albanian University - Faqja Zyrtare
Corso di implantologia su paziente, presso Albanian University di Tirana (Albania) Corso intensivo teorico pratico su paziente di implantologia. Il corso prevede una durata di 3...   More info


© 2018 Siguez