Past Events

Klubi i Librit “Akropoli i Ri” 14: ''Mëso të jetosh'' nga Seneka

14 Sep 18:30 - 21:30 14 Sep 18:30 - 21:30 - Tirana Tirana
Akropoli i Ri Akropoli i Ri
Klubi i Librit Akropoli i Ri 14 Qendra Kulturore dhe Filozofike ''Akropoli i Ri'' zhvillon takimin e radhës së Klubit të Librit, ditën e Enjte, në datën 14.09.2017 në orën 18:30...   More info

Njih Vetveten: Kurs Tremujor Filozofie dhe Psikologjie

19 Sep 19:00 - 21:00 19 Sep 19:00 - 21:00 - Tirana Tirana
Akropoli i Ri Akropoli i Ri
NJIH VETVETEN Kjo shprehje shkruhej në hyrje të Tempullit të Orakullit të Delfit... Për të gjithë ata që duan të njohin veten e tyre dhe të lundrojnë në misteret e qytetërimeve...   More info


© 2017 Siguez