Past Events

Shfaqje filmi Run Lola Run

16 Nov 19:00 - 21:00 16 Nov 19:00 - 21:00 - Tirana Tirana
Akademia e Filmit dhe Multimedias Marubi Akademia e Filmit dhe Multimedias Marubi
Në bashkëpunimin me Goethe-Zentrum në Tirana Regjisori i ri Tom Tykwer (Perfume: The Story of a Murderer) tregon historinë e një dashurie në tri variacione me përfundime të...   More info


© 2017 Siguez