Workshop 3 ditor lidhje me Fotografinë nga Nik Morina

27 Apr 15:00 - 29 Apr 13:00 27 Apr 15:00 - 29 Apr 13:00 - Shkodër Shkodër
Shkodër, Albania Shkodër, Albania
Për të gjithë ata që deshirojnë që të avancojnë aftësite e tyre fotografike ky seminar me focus në fotografimin e dasmave, eventeve dhe portreteve artistike do të jetë nje mundësi...   More info

Albania Offroad Tour per maxienduro

14 May 09:00 - 17 May 16:00 14 May 09:00 - 17 May 16:00 - Shkodër Shkodër
Shkodër, Albania Shkodër, Albania
Il tracciato prevede di partire da Scutari Lunedi 14 maggio alle ore 9.30 e finirà giovedi 17 maggio alle ore 16. Tre giorni di Tour itinerante. Si dovranno portare i bagagli...   More info


© 2018 Siguez