Dite pushimi - 28 Nëntor Dita Flamurit dhe e Pavarësisë

28 Nov 00:00 - 12:00 28 Nov 00:00 - 12:00 - Shkodër Shkodër
Fakulteti Ekonomik, UNISHK Fakulteti Ekonomik, UNISHK
  More info

Dite pushimi - 29 Nëntor Dita e Çlirimit

29 Nov 00:00 - 12:00 29 Nov 00:00 - 12:00 - Shkodër Shkodër
Fakulteti Ekonomik, UNISHK Fakulteti Ekonomik, UNISHK
  More info

Dite pushimi - 08 Dhjetor Dita Kombëtare e Rinisë

08 Dec 00:00 - 12:00 08 Dec 00:00 - 12:00 - Shkodër Shkodër
Fakulteti Ekonomik, UNISHK Fakulteti Ekonomik, UNISHK
  More info

Pushimet e Krishtlindjeve dhe Festave te Fundvitit

25 Dec 00:00 - 05 Jan 03:00 25 Dec 00:00 - 05 Jan 03:00 - Shkodër Shkodër
Fakulteti Ekonomik, UNISHK Fakulteti Ekonomik, UNISHK
  More info

Sezoni i Provimeve te Dimrit

10 Feb 09:00 - 24 Feb 09:00 10 Feb 09:00 - 24 Feb 09:00 - Shkodër Shkodër
Fakulteti Ekonomik, UNISHK Fakulteti Ekonomik, UNISHK
  More info


© 2017 Siguez