Me shume fryme Shkodres ! Te pyllezojme Taraboshin. ^_^

03 Jan 10:00 - 15:00 03 Jan 10:00 - 15:00 - Shkodër Shkodër
EKO Mendje EKO Mendje
ME SHUME FRYME SHKODRES ! Pemet jane ato qe na japin oksigjen dhe ato qe pastrojne Natyren nga dioksidi i karbonit. Kemi menduar qe te gjithe se bashku te marrim nje nisme, ta...   More info


© 2017 Siguez