Udhëtojmë së bashku në vendin e mrekullive #Lourdes

26 Apr 16:00 - 03 May 16:45 26 Apr 16:00 - 03 May 16:45 - Shkodër Shkodër
Best Travel & Adventures Best Travel & Adventures
Shtegtim në Lourde, Padova, Rome dhe San Giovanni Rotondo tek Bazilika e Padre Pio 26 Prille 3 Maj 2018 PAKETA PËRFSHIN: Transportin me Autobus komod nga Shkoder-Padova...   More info


© 2018 Siguez