Past Events

Lojna popullore fest 11

20 Apr 18:00 - 21 Apr 14:00 20 Apr 18:00 - 21 Apr 14:00 - Shkodër Shkodër
Agrotourism Ecosocial Farm Agrotourism Ecosocial Farm
Bashkia Shkoder dhe Ojf The Door organizojnë me date 20-21 Prill 2018 LOJNA POPULLORE FEST edicioni i 11-të, ne amfiteatrin natyror Ana e Malit te Bashkise Shkoder . Ndihmojne...   More info


© 2018 Siguez