Dite pushimi - 28 Nëntor Dita Flamurit dhe e Pavarësisë

28 Nov 00:00 - 12:00 28 Nov 00:00 - 12:00 - Shkodër Shkodër
Fakulteti Ekonomik, UNISHK Fakulteti Ekonomik, UNISHK
  More info

Dite pushimi - 29 Nëntor Dita e Çlirimit

29 Nov 00:00 - 12:00 29 Nov 00:00 - 12:00 - Shkodër Shkodër
Fakulteti Ekonomik, UNISHK Fakulteti Ekonomik, UNISHK
  More info

Dite pushimi - 08 Dhjetor Dita Kombëtare e Rinisë

08 Dec 00:00 - 12:00 08 Dec 00:00 - 12:00 - Shkodër Shkodër
Fakulteti Ekonomik, UNISHK Fakulteti Ekonomik, UNISHK
  More info

Pushimet e Krishtlindjeve dhe Festave te Fundvitit

25 Dec 00:00 - 05 Jan 03:00 25 Dec 00:00 - 05 Jan 03:00 - Shkodër Shkodër
Fakulteti Ekonomik, UNISHK Fakulteti Ekonomik, UNISHK
  More info

Me shume fryme Shkodres ! Te pyllezojme Taraboshin. ^_^

03 Jan 10:00 - 15:00 03 Jan 10:00 - 15:00 - Shkodër Shkodër
EKO Mendje EKO Mendje
ME SHUME FRYME SHKODRES ! Pemet jane ato qe na japin oksigjen dhe ato qe pastrojne Natyren nga dioksidi i karbonit. Kemi menduar qe te gjithe se bashku te marrim nje nisme, ta...   More info

7 vjet Marshimi i pervitshem ne Tarabosh

12 Jan 16:00 - 13 Jan 16:00 12 Jan 16:00 - 13 Jan 16:00 - Shkodër Shkodër
Agrotourism Ecosocial Farm Agrotourism Ecosocial Farm
Marshimi per ne Tarabosh, edicioni i 7-te eshte ecje ne malin e Taraboshit qe organizohet nga Klubi Taraboshi Shkoder dhe ferma eco-sociale. Date 12 Janar 2018 akomodimi ne ferme...   More info

Sezoni i Provimeve te Dimrit

10 Feb 09:00 - 24 Feb 09:00 10 Feb 09:00 - 24 Feb 09:00 - Shkodër Shkodër
Fakulteti Ekonomik, UNISHK Fakulteti Ekonomik, UNISHK
  More info


© 2017 Siguez