Past Events

Lushnje - Konferencë punësimi për Gjermani

17 Nov 14:30 - 17:30 17 Nov 14:30 - 17:30 - Lushnjë Lushnjë
Lushnjë Lushnjë
NË LUSHNJE!!! KONFERENCË PUNËSIMI NË GJERMANI KONTRATA PUNE DHE SHKOLLIM PROFESIONAL NË GJERMANI!!!! Mjafton VETËM Gjimnazi!! Për të gjithë ju të interesuar që dëshironi...   More info


© 2017 Siguez