Kamp veror per te rinjte!

Kamp veror per te rinjte!16 Jul 11:00 - 22 Jul 14:00 - Lushnjë
Fjala e Jetes - Lushnje

Route

Kampi do te behet ne Borsh dhe moshat e lejuara do jene 13- 30 vjec.
Ne kete kamp do kete edhe nje grup nga Texas, US.


Past Events

ESL - English As Second Language!

08 May 12:00 - 20 May 12:00 08 May 12:00 - 20 May 12:00 - Lushnjë Lushnjë
Fjala e Jetes - Lushnje Fjala e Jetes - Lushnje
Nje grup prej 8 Studentesh nga Universiteti Southeastern ne Florida, do jene prej nje periudhe 2 javore ne Lushnje per te organizuar disa evenimente te ndryshme. Nje prej tyre do...   More info


© 2018 Siguez