Seminar per dishepujt!

13 Mar 17:00 - 14 Mar 19:00 13 Mar 17:00 - 14 Mar 19:00 - Lushnjë Lushnjë
Fjala e Jetes - Lushnje Fjala e Jetes - Lushnje
Me date 13 Mars dhe 14 Mars ne oren 17:00 fillojme nje Seminar Dishepullizimi. Ky kurs do te jete rreth 50 leksione per tema si Besimi, Lutja, Ungjillizimi, Drejtesia, Fryma e...   More info

Kamp veror per te rinjte!

16 Jul 11:00 - 22 Jul 14:00 16 Jul 11:00 - 22 Jul 14:00 - Lushnjë Lushnjë
Fjala e Jetes - Lushnje Fjala e Jetes - Lushnje
Kampi do te behet ne Borsh dhe moshat e lejuara do jene 13-30 vjec. Ne kete kamp do kete edhe nje grup nga Texas, US...   More info


© 2018 Siguez