Shëndetësia në Retrospektivë, Aktualitet dhe Prospektivë

05 May 07:00 - 18:15 05 May 07:00 - 18:15 - Lezha Lezha
Spitali Rajonal Lezhë Spitali Rajonal Lezhë
Të nderuar profesionistë të mjekësisë, me kënaqësi ju ftojmë të merrni pjesë në: Simpoziumin shkencor multidisiplinor me rastin e 50 vjetorit te shërbimit spitalor Lezhë me...   More info


© 2018 Siguez