125€ Super Cmim Ne Hotel Me 5* Ne Stamboll

08 Mar 12:00 - 11 Mar 15:00 08 Mar 12:00 - 11 Mar 15:00 - Korçë Korçë
INFO POINT KORCA INFO POINT KORCA
125€ SUPER CMIM NE HOTEL ME 5 NE STAMBOLL Stamboll 4 Dite, Date 15 Shkurt dhe 8 Mars. Hotel Akgun 5 Perfshihen: 3 nete akomodim me mengjese, transport me autobus, guide...   More info

Tur ne Korfuz Nisja nga Korca

09 Mar 06:00 - 11 Mar 20:00 09 Mar 06:00 - 11 Mar 20:00 - Korçë Korçë
INFO POINT KORCA INFO POINT KORCA
Tur ne Korfuz Nisja nga Korca 9-11 2 Nete 3 Dite 99 Euro/personi HB Inclusive (Mengjes, Darke,) Dita e Pare E Premte: Starton udhëtimi për në Korfuz nëpërmjet Igumenicës me...   More info

Dubrovnik 3 dite 110 Euro/ Person

09 Mar 12:00 - 11 Mar 15:00 09 Mar 12:00 - 11 Mar 15:00 - Korçë Korçë
INFO POINT KORCA INFO POINT KORCA
Dubrovnik 3 dite 110 Euro/Person. Nisja 9 Mars nga Korca!! PERFSHIHEN NE CMIM Udhëtimi vajtje-ardhje dhe shëtitjet me autobuz. Akomodimi Ne Hotel Grand Hotel Park 4 Mengjesi...   More info

Fundjave ne Valbone Nisja nga Korca!

10 Mar 12:00 - 11 Mar 15:00 10 Mar 12:00 - 11 Mar 15:00 - Korçë Korçë
INFO POINT KORCA INFO POINT KORCA
Fundjave ne Valbone Nisja nga Korca! NISJE NE DATAT : MARS 10,17,24,31 PRILL 14,,21,28 MAJ 5,19 CMIMI 75 Ne cmim perfshihet : -Transporti me autobus vajtje ardhje -Akomodimi...   More info

Rafting ,Hiking , Explorer

05 May 17:00 - 06 May 20:00 05 May 17:00 - 06 May 20:00 - Korçë Korçë
INFO POINT KORCA INFO POINT KORCA
Cmimi 80 euro OFERTA PERMBAN: Udhetimin vajtje ardhje nga Korca Nje nate akomodim . Ushqim mengjes dhe darke Guide shoqeruese e zones . Eksplorim te kuptimit te Legjendave...   More info

Fundjave ne Alpet e Thethit!

12 May 15:00 - 13 May 18:00 12 May 15:00 - 13 May 18:00 - Korçë Korçë
INFO POINT KORCA INFO POINT KORCA
Fundjave ne Alpet e Thethit! Nisja nga Qyteti i Korces!! Cmimi 65 euro Nisje ne datat 12 ,26 Maj! Ne cmim perfshihet -Transporti vajtje-ardhje -Akomodimi me mngj dreke dhe...   More info


© 2018 Siguez