Fundjave ne Valbone Nisja nga Korca!

07 Apr 05:30 - 08 Apr 21:00 07 Apr 05:30 - 08 Apr 21:00 - Korçë Korçë
INFO POINT KORCA INFO POINT KORCA
Fundjave ne Valbone Nisja nga Korca! NISJE NE DATAT : MARS 10,17,24,31 PRILL 14,,21,28 MAJ 5,19 CMIMI 75 Ne cmim perfshihet : -Transporti me autobus vajtje ardhje -Akomodimi...   More info

Rafting ,Hiking , Explorer

28 Apr 07:00 - 29 Apr 20:00 28 Apr 07:00 - 29 Apr 20:00 - Korçë Korçë
INFO POINT KORCA INFO POINT KORCA
Cmimi 80 euro OFERTA PERMBAN: Udhetimin vajtje ardhje nga Korca Nje nate akomodim . Ushqim mengjes dhe darke Guide shoqeruese e zones . Eksplorim te kuptimit te Legjendave...   More info

Fundjave ne Alpet e Thethit!

12 May 15:00 - 13 May 18:00 12 May 15:00 - 13 May 18:00 - Korçë Korçë
INFO POINT KORCA INFO POINT KORCA
Fundjave ne Alpet e Thethit! Nisja nga Qyteti i Korces!! Cmimi 65 euro Nisje ne datat 12 ,26 Maj! Ne cmim perfshihet -Transporti vajtje-ardhje -Akomodimi me mngj dreke dhe...   More info


© 2018 Siguez