Open Lecture in Hotel Management and Tourism

27 Nov 09:30 - 14:30 27 Nov 09:30 - 14:30 - Fier Fier
Hotel Fieri Hotel Fieri
Nicosia Training Center në Bashkëpunim me Bashkine Fier Organizon: Leksion i hapur në Fier për programin e Trajnimit në Menaxhim Hoteleri dhe Turizëm. Trajnuese e asociuar në...   More info


© 2017 Siguez