Udhëtim turistik në Korfuz, 2 dite/ 1 nate per 69 euro/personi

24 Nov 02:00 - 25 Nov 22:00 24 Nov 02:00 - 25 Nov 22:00 - Elbasan Elbasan
Sprint Travel & Tours, Elbasan, Albania Sprint Travel & Tours, Elbasan, Albania
DITA PARË ELBASAN-IGUMENICË-KORFUZ Nisja nga Elbasani në orën 02:00 drejt Korfuzit, ku do të udhëtojmë traget nga Igumenica. Pushime të shkurtra ku do të konsumojmë mëngjesin dhe...   More info

Udhetim turistik Selanik Sofje Stamboll per 169 euro personi

24 Nov 05:00 - 29 Nov 23:00 24 Nov 05:00 - 29 Nov 23:00 - Elbasan Elbasan
Sprint Travel & Tours, Elbasan, Albania Sprint Travel & Tours, Elbasan, Albania
SELANIK STAMBOLL SOFJE 169€ 5 Ditë/4 Netë NISJA MË DATË 25 NËNTOR! Dita e Parë: Nisemi nga Elbasani në orën 06.00 me autobus tepër komod për të vazhduar drejt pikës kufitare...   More info

Udhëtimi turistik Split Ljubjanë Trieste Zagreb dhe Beograd

25 Nov 04:00 - 29 Nov 23:00 25 Nov 04:00 - 29 Nov 23:00 - Elbasan Elbasan
Sprint Travel & Tours, Elbasan, Albania Sprint Travel & Tours, Elbasan, Albania
Udhëtimi turistik 5 ditë/4 netë në SPLIT-LJUBJANË-TRIESTE-ZAGREB-BEOGRAD. Nisja më 25 Nëntor! 169 euro/personi DITA 1 ELBASAN-BUDVA-DUBROVNIK-SPLIT Nisja nga qyteti i...   More info

Udhëtim një ditor në Prishtinë dhe Prizren, për 20 euro/personi

28 Nov 05:00 - 22:00 28 Nov 05:00 - 22:00 - Elbasan Elbasan
Sprint Travel & Tours, Elbasan, Albania Sprint Travel & Tours, Elbasan, Albania
UDHËTIM NJË DITOR NË PRISHTINË DHE PRIZREN 28 Nëntor 20 euro/personi Nisja në orën 05:00 drejt Kosovës, në kryeqendrën e saj Prishtinë. Ndalesa të shkurtra gjatë udhëtimit dhe...   More info

Udhetim turistik Ulqin Budva Kotorr per 39 euro personi

28 Nov 06:00 - 29 Nov 22:00 28 Nov 06:00 - 29 Nov 22:00 - Elbasan Elbasan
Sprint Travel & Tours, Elbasan, Albania Sprint Travel & Tours, Elbasan, Albania
UDHËTIM TURISTIK ULQIN-BUDVA-KOTORR, (2 ditë/1 natë). Nisja në datën 28 Nëntor. 39 euro/personi DITA 1 ELBASAN-TIRANË-MURIQAN-ULQIN Nisja nga qyteti i Elbasanit në 06:00 dhe në...   More info

Shorteu i madh i 25 Dhjetorit

25 Dec 20:00 - 22:00 25 Dec 20:00 - 22:00 - Elbasan Elbasan
Plazza Lounge Bar Plazza Lounge Bar
SHIJO & FITO Ky është shorte i organizuar nga Plazza Lounge Bar, Elbasan. Duke ju falenderuar që zgjidhni të kaloni kohën tuaj të lirë, konsumoni një kafe apo pije të tjera, ju...   More info


© 2017 Siguez