Past Events

8th International Scientific Conference of Business Faculty

04 May 09:00 - 05 May 15:00 04 May 09:00 - 05 May 15:00 - Durrësi Durrësi
UAMD - Fakulteti i Biznesit UAMD - Fakulteti i Biznesit
Mark your calendars for the upcoming event! We are pleased to invite you at the 8th International Scientific Conference of Business Faculty on Economy Policy and EU Integration...   More info

Konferenca IX Studentore

31 May 10:00 - 16:00 31 May 10:00 - 16:00 - Durrësi Durrësi
UAMD - Fakulteti i Biznesit UAMD - Fakulteti i Biznesit
Më datë 31 maj 2018 do të zhvillohet Konferenca e IX Studentore, me temë Sfidat për zhvillimin e qëndrueshëm të ekonomisë shqiptare dhe perspektivat e integrimit të saj në BE...   More info


© 2019 Siguez