Pranverë në Pragë, 5 Ditë €399, Nisje më 1 Maj.

01 May 06:00 - 05 May 21:00 01 May 06:00 - 05 May 21:00 - Tirana Tirana
Plazh.com Plazh.com
Pranverë në Pragë, 5 Ditë €399, Nisje më 1 Maj. Vizitohen: Pragë, Bratisllavë dhe Budapest. Fjetje në Pragë 3 netë dhe 1 natë në Budapest. Fluturimi me avion Tiranë Budapest...   More info

Udhëtim në Australi, 13 Ditë €2499. Nisja më 4 Maj.

04 May 06:00 - 16 May 21:00 04 May 06:00 - 16 May 21:00 - Tirana Tirana
Plazh.com Plazh.com
Udhëtim në Australi, 13 Ditë €2499. Nisja më 4 Maj. Vizitohen: Sydney, Canberra, Melbourne. Fjetje 4 netë në Sydney, 1 Natë në Canberra dhe 5 netë në Melbourne, Mëngjeset në...   More info

Young Leaders Academy - Akademia e Liderëve të Rinj

05 May 03:00 - 15 May 06:00 05 May 03:00 - 15 May 06:00 - Tirana Tirana
Albanian Young Leaders Forum Albanian Young Leaders Forum
YOUNG LEADERS ACADEMY Albanian Young Leaders Forum në bashkëpunim me Global Young Leaders Academy, Young Global Leaders Forum dhe Student Economic Forum do të organizojnë...   More info

7th TOP Tirana Open International Taekwondo Tournament

05 May 08:30 - 19:00 05 May 08:30 - 19:00 - Tirana Tirana
Parku Olimpik i Tiranes Parku Olimpik i Tiranes
Dear Friends, We are pleased and honored to invite you and your athletes to participate in the: 7th Top Tirana Open 2018 INTERNATIONAL TAEKWONDO TOURNAMENT that will...   More info

7th TOP Tirana OPEN International Taekwondo Tournament

05 May 08:30 - 19:00 05 May 08:30 - 19:00 - Tirana Tirana
Parku Olimpik "Feti Borova" Parku Olimpik "Feti Borova"
Dear Friends. We are pleased and honored to invite you and your athletes to participate in the: 7th Top Tirana Open 2018 INTERNATIONAL TAEKWONDO TOURNAMENT that will take...   More info

7th TOP TIRANA OPEN International Taekwondo Tournament

05 May 08:30 - 18:30 05 May 08:30 - 18:30 - Tirana Tirana
Parku Olimpik Parku Olimpik
  More info

Youth for Global Goals

05 May 10:00 - 06 May 18:30 05 May 10:00 - 06 May 18:30 - Tirana Tirana
Xheko-Imperial Xheko-Imperial
BE ONE OF THE MILLION, Take action today! Youth for Global Goals weekend is your opportunity, as a young leader with a great potential, to give the needed contribution to the...   More info

GO ZERO - Zero Waste Lifestyle Talk with Bea Johnson

06 May 14:00 - 17:00 06 May 14:00 - 17:00 - Tirana Tirana
National Historical Museum National Historical Museum
Së shpejti detajet mbi eventin! Stay Tuned :-) Bea Johnson and her family adopted a zero waste lifestyle a decade ago; their household produces a mere pint of trash per year...   More info

Pushimet verore startojne me nje Jave te kendshme ne Korfuz

07 May 14:00 - 13 May 17:00 07 May 14:00 - 13 May 17:00 - Tirana Tirana
Fani Travel & Tours Fani Travel & Tours
Pushime ne KORFUZ 7 MAJ 13 MAJ Pakete HB ZGJIDHNI HOTELIN SIPAS DESHIRES TUAJ DHE KALONI NJE JAVE TE KENDSHME ME TE DASHURIN TUAJ ROYAL HOTEL 390 EURO SILVER BAY 315 EURO...   More info

Zhvillimi i Qëndrueshëm

11 May 02:00 - 04:00 11 May 02:00 - 04:00 - Tirana Tirana
Albanian University UFO Albanian University UFO
Fakulteti i Shkencave të Aplikuara dhe Ekonomike Albanian University & Fakulteti i Ekonomisë, Kolegji Universitar Qiriazi organizon, konferencën e studentore me temë: Zhvillimi i...   More info

Fundjave ne Alpet e Thethit

12 May 16:00 - 13 May 19:00 12 May 16:00 - 13 May 19:00 - Tirana Tirana
Fani Travel & Tours Fani Travel & Tours
Fundjave ne Alpet e Thethit Nisja ne datat: 12 13 Maj 26 27 Maj Cmimi 49 euro Ne cmim perfshihet: -Transporti vajtje-ardhje me autobus. -Akomodimi me mengjes, dreke dhe...   More info

Koleksioni Match&MIX

14 May 09:30 - 15 May 10:00 14 May 09:30 - 15 May 10:00 - Tirana Tirana
Mondial Hotel Tirana Mondial Hotel Tirana
Match&Mix Koleksion Skuadra Fashion Mix prezanton ne Tirane tendencat e fundit te prerje dhe kolorim. Prezantimi i AXENAPLEX.direct...Temdencat e fundit ne stilim...   More info

Pergjigjet per Llotarine Amerikane DV - 2019

15 May 18:02 - 16 May 00:00 15 May 18:02 - 16 May 00:00 - Tirana Tirana
Llotaria Amerikane Llotaria Amerikane
Pergjigjet per llotarine amerikane DV 2019 Kur dalin emrat...   More info

Ndiqni LIVE - SAM SMITH ne Barcelone!

15 May 21:00 - 16 May 11:59 15 May 21:00 - 16 May 11:59 - Tirana Tirana
ITravel Tirane ITravel Tirane
E adhuroni SAM SMITH? E kush jo Ju propozojme nje SuperPakete 5 Dite ne B A R C E L O N E Koncerte LIVE me 15 MAJ! 459 euro Te perfshira: Bilete avioni vajtje ardhje Bileta...   More info

Ditënetët e Librit

16 May 10:00 - 20 May 21:00 16 May 10:00 - 20 May 21:00 - Tirana Tirana
National Historical Museum National Historical Museum
Shkrimtari Ballkanas ka tre shpirtra: atë Nacional, Ballkanas dhe Evropian; veçantia dhe vështirësia e tij qëndron në harmonizimin e këtyre tre shpirtrave në letërsi. DRITËRO Në...   More info

Love is ALL

17 May 19:30 - 18 May 00:00 17 May 19:30 - 18 May 00:00 - Tirana Tirana
The Plaza Tirana The Plaza Tirana
Every year Streha organizes a support event to boost the visibility and support of the service and provide help and reintegration opportunities to at risk homeless LGBTI community...   More info

Pranverë në Paris, 4 Ditë €399, Nisja më 19 Maj.

19 May 06:00 - 22 May 21:00 19 May 06:00 - 22 May 21:00 - Tirana Tirana
Plazh.com Plazh.com
Pranverë në Paris, 4 Ditë €399, Nisja më 19 Maj. Vizitohen: Paris. Fjetje 3 Netë në Paris. Fluturimi me avion direkt Tiranë Paris. Shëtitje me Autobus dhe Shoqërues Shqiptar...   More info

OSCAL 2018 | Open Source Conference Albania

19 May 09:00 - 20 May 18:00 19 May 09:00 - 20 May 18:00 - Tirana Tirana
Tirana, Albania Tirana, Albania
Open Source Conference Albania (OSCAL), the first annual international conference of its kind in Albania, will take place for the fifth consecutive year to promote software...   More info

GS Italia in Albania 24-27 Maggio 2018

24 May 08:00 - 27 May 21:00 24 May 08:00 - 27 May 21:00 - Tirana Tirana
Travel Brain and Heart Travel Brain and Heart
Il Gruppo GS Italia sarà in Albania con Travel Brain and Heart dal 24 al 27 Maggio 2018. Viaggeremo lungo la Costa del Sud Albanese fino a quasi arrivare in Grecia per poi puntare...   More info

Pranverë në Spanjë dhe Portugali, 8 Ditë €649, Nisja më 25 Maj

25 May 06:00 - 01 Jun 21:00 25 May 06:00 - 01 Jun 21:00 - Tirana Tirana
Plazh.com Plazh.com
Pranverë në Spanjë dhe Portugali, 8 Ditë €649, Nisja më 25 Maj. Vizitohet: Barcelonë, Zaragosa, Madrid, Lisbonë, Sevilje, Cordoba, Malaga, Granada dhe Valencia. Fjetje në Hotele...   More info

Dota 2 Spring Tournament

26 May 22:00 - 27 May 22:00 26 May 22:00 - 27 May 22:00 - Tirana Tirana
NET1 Gaming Home NET1 Gaming Home
DOTA 2 Spring TOURNAMENT A dota 2 Tournament will be hosted at may 26, the price pool will be 500 euro equal to 65.000 Lek More info comming...   More info

Pranverë në Strasburg - Shtutgart, 4 Ditë €399, Nisja më 27 Maj.

27 May 06:00 - 30 May 21:00 27 May 06:00 - 30 May 21:00 - Tirana Tirana
Plazh.com Plazh.com
Pranverë në Strasburg Shtutgart, 4 Ditë €399, Nisja më 27 Maj. Vizitohen: Shtutgart, Karlsruhe, Baden Baden, Strasburg, Colmar dhe Mulhouse. Fjetje në Shtutgart 1 natë, Baden...   More info

Life Style & Fashion Awards - International 2018

31 May 15:00 - 18:00 31 May 15:00 - 18:00 - Tirana Tirana
National Historical Museum National Historical Museum
Life Style & Fashion Awards International 2018 Vjen se shpejti eventi i javes se modes ne nje show 3 ditor ne fund te muajit maj. Java e modes do te kete ne programin e saj 3...   More info

Auto Sallon Tirana 2018, 3rd Edition & Automotive Forum

31 May 18:00 - 03 Jun 20:00 31 May 18:00 - 03 Jun 20:00 - Tirana Tirana
Expocity Albania Expocity Albania
Auto Sallon Tirana 2018, 3rd Edition & Automotive Forum! May 31 June 3 at Expocity Albania! Save the date! - Auto Sallon Tirana 2018, Edicioni 3te & Automotive Forum! 31 Maj 3...   More info

Rusi Ukrainë Republikat Balltike, 13 Ditë €599, Nisja 1 Qershor.

01 Jun 06:00 - 13 Jun 17:00 01 Jun 06:00 - 13 Jun 17:00 - Tirana Tirana
Plazh.com Plazh.com
Rusi, Ukrainë, Poloni, Republikat Balltike, 13 Ditë €599, Nisja më 1 Qershor. Vizitohet: Moskë, Shën Petersburg, Kiev, Odesa, Vilnius, Riga, Talin, Varshavë, Krakov, Dubrovnik...   More info

Sinus Lift dhe Teknikat e Implantologjise Moderne

01 Jun 09:00 - 02 Jun 17:00 01 Jun 09:00 - 02 Jun 17:00 - Tirana Tirana
Fakulteti i Mjekësisë Dentare Fakulteti i Mjekësisë Dentare
Leksione dhe live surgery per Sinus...   More info

Udhëtim në Barcelonë me rastin e koncertit të Pablo Alboran

08 Jun 21:30 - 09 Jun 23:30 08 Jun 21:30 - 09 Jun 23:30 - Tirana Tirana
Visite Albania Visite Albania
  More info

Rally Albania

09 Jun 09:00 - 16 Jun 12:00 09 Jun 09:00 - 16 Jun 12:00 - Tirana Tirana
Rally Albania Rally Albania
Rally assistance team, collecting bikes, quads, ATVs and side-by-sides in Italy, Austria, Hungary, Slovenia and Croatia...   More info

EFRJ Conference 2018

14 Jun 09:00 - 16 Jun 17:00 14 Jun 09:00 - 16 Jun 17:00 - Tirana Tirana
Tirana, Albania Tirana, Albania
The EFRJ is happy to invite you to the 10th edition of its biennial international conference: Expanding the restorative imagination. Restorative justice between realities and...   More info

Wildkampeertocht Peaks of the Balkan - gegarandeerd vertrek

21 Jun 10:00 - 02 Jul 17:00 21 Jun 10:00 - 02 Jul 17:00 - Tirana Tirana
Tirana, Albania Tirana, Albania
De Peaks of the Balkans trail voert je mee naar vervlogen tijden waar bergtoppen uittorenen boven bloemrijke valleien met vergeten bergdorpjes, waar families ons verwelkomen met...   More info

Drejtësia Sociale dhe Zhvillimi Ekonomik në Ballkanin Perëndimor

21 Jun 21:00 - 22 Jun 06:00 21 Jun 21:00 - 22 Jun 06:00 - Tirana Tirana
Student Economic Forum Student Economic Forum
Connect. Collaborate. Create. KONFERENCA RAJONALE Drejtësia Sociale dhe Zhvillimi Ekonomik në Ballkanin Perëndimor'' Student Economic Forum në bashkëpunim me Albanian Consumer...   More info

Trekking Albania, Kosovo, Montenegro 12 días

30 Jun 11:00 - 11 Sep 12:00 30 Jun 11:00 - 11 Sep 12:00 - Tirana Tirana
Viajes Iliria Viajes Iliria
Viaje de trekking , 12 días en Albania, Kosovo y Montenegro, incluye guía en español, transporte, alojamiento, transporte de equipaje en la travesía, pensión...   More info

Oral Surgery Summer School

09 Jul 09:00 - 14 Jul 18:00 09 Jul 09:00 - 14 Jul 18:00 - Tirana Tirana
Albanian University - Faqja Zyrtare Albanian University - Faqja Zyrtare
Sede del corso Albanian University Date da lunedì 9 luglio a sabato 14 luglio Relatore: Dr. Fabio De Propris Corso intensivo pratico di chirurgia orale e implantologia dentale su...   More info

27786206332 Bring Back Lost Love Spell Caster in Albania

15 Aug 19:00 - 28 Aug 22:00 15 Aug 19:00 - 28 Aug 22:00 - Tirana Tirana
Tirana, Albania Tirana, Albania
27786206332 VASHIKARAN RETURN LOST LOVER SPELLS CASTERS specialist , ONLINE SPELLS CASTERS UNITED STATES ?LOVE SPELLS CASTER ? VOODOO SPELLS CASTERS IN USA ?MAGIC SPELLS CASTER...   More info

6° Rencontres Internationales des Échecs Francophones

26 Aug 12:00 - 01 Sep 20:00 26 Aug 12:00 - 01 Sep 20:00 - Tirana Tirana
Tirana, Albania Tirana, Albania
Les Rencontres Internationales des Echecs Francophones (RIDEF) Notre événement majeur que sont les Rencontres Internationales des Échecs Francophones se déroule annuellement...   More info

Electric Albania: the force

28 Aug 16:00 28 Aug 16:00 - Tirana Tirana
Skanderbeg Square Tirana Skanderbeg Square Tirana
Postponed till early 2018...   More info

Miss Face of the World

10 Oct 10:00 - 20 Oct 13:00 10 Oct 10:00 - 20 Oct 13:00 - Tirana Tirana
Tirana, Albania Tirana, Albania
  More info

Miss Face of The World

10 Oct 11:00 - 20 Oct 14:00 10 Oct 11:00 - 20 Oct 14:00 - Tirana Tirana
Tirana, Albania Tirana, Albania
  More info

Master pratico di chirurgia orale e implantologia dentale

11 Oct 09:00 - 15 Jun 18:00 11 Oct 09:00 - 15 Jun 18:00 - Tirana Tirana
Albanian University Albanian University
Il master pratico di chirurgia orale e implantologia dentale prevede 1 incontro al mese, organizzato il giovedi con orario 9:00-13:00 e 14:00-18:00, il venerdi con orario 9:00-18...   More info

Albania v Scotland

17 Nov 19:45 - 22:00 17 Nov 19:45 - 22:00 - Tirana Tirana
Shkolla Kombëtare e Futbollit "Loro Boriçi" Shkolla Kombëtare e Futbollit "Loro Boriçi"
UEFA Nations League Albania vs Scotland Saturday 17th November Kick Off 745pm Loro Boriçi...   More info


© 2019 Siguez