Loveitaly San Valentino la festa dell'amore

14 Feb 10:00 - 23:30 14 Feb 10:00 - 23:30 - Vlorë Vlorë
Loveitaly Loveitaly
San Valentino Festa dell’amore Atmosfera romantica Cucina dell’amore con piatti afrodisiaci Aperitivo dolce e salato Pranzo o cena scegli tu!! noi ci siamo fino alle 23...   More info

A love Story

14 Feb 16:00 - 20:00 14 Feb 16:00 - 20:00 - Vlorë Vlorë
IJR Student Vlorë IJR Student Vlorë
IJR Vlorë në bashkpunim me Kishën Baptiste Vlorë organizojnë një takim festiv A Love Story me rastin e Shën Valentinit. Hyrja e lirë...   More info

Erasmus + Youth - sesion informues

19 Feb 13:30 - 15:30 19 Feb 13:30 - 15:30 - Vlorë Vlorë
Qendra Rinore Vlore Qendra Rinore Vlore
Bëhuni pjesë e sesionit informues mbi programet Erasmus Youth in Action, organizuar nga Shërbimi Kombëtar për Rininë dhe Beyond Barriers Pertej Barrierave për të mësuar më tepër...   More info

Konferenca “Infermieria dhe Shendeti”

23 Feb 08:00 - 16:30 23 Feb 08:00 - 16:30 - Vlorë Vlorë
Urdheri i Infermierit, Qarku Vlore Urdheri i Infermierit, Qarku Vlore
KONFERENCA E VI-TË E PROFESIONISTËVE TË SHËNDETIT INFERMIERIA DHE SHËNDETI 23 SHKURT 2018 VENDI SALLA-RILINDJA UNIVERSITETI ISMAIL QEMALI VLORË Konferenca Infermieria...   More info

Konferenca e II-të ndërkombëtare "Tako Talente Shqiptare "

20 Apr 19:00 - 21 Apr 22:00 20 Apr 19:00 - 21 Apr 22:00 - Vlorë Vlorë
Vlorë, Albania Vlorë, Albania
Tako Talentet Shqiptare Meet Albalents është një mundësi për pjesëmarrje dhe shkëmbim idesh dhe eksperiencash midis talenteve shqiptarë të cilët studiojnë apo punojnë jashtë...   More info

106 Vjetori i Pavaresise se Shqiperise

28 Nov 10:00 - 29 Nov 12:00 28 Nov 10:00 - 29 Nov 12:00 - Vlorë Vlorë
Sheshi i Flamurit Sheshi i Flamurit
Happy 106 Anniversary Independence Of...   More info


© 2018 Siguez