ShoppingTour ne Maqedoni

29 Oct 17:00 - 20:00 29 Oct 17:00 - 20:00 - Korçë Korçë
INFO POINT KORCA INFO POINT KORCA
SHOPPING&TOUR NE MAQEDONI ME NISJE NGA KORCA 29TETOR OHER-STRUGE Cmimi 15Eur/personi. Te perfshira ne Cmim jane Transporti vajtje-ardhje; Guida dhe...   More info

28 - Albania - tbc

24 Nov 17:00 - 19:00 24 Nov 17:00 - 19:00 - Korçë Korçë
Korçë, Albania Korçë, Albania
  More info

Tur ne Korfuz Nisja nga Korca

09 Mar 06:00 09 Mar 06:00 - Korçë Korçë
INFO POINT KORCA INFO POINT KORCA
Tur ne Korfuz Nisja nga Korca 6-8 TETOR 2 Nete 3 Dite 99 Euro/personi HB Inclusive (Mengjes, Darke,) Dita e Pare E Premte: Starton udhëtimi për në Korfuz nëpërmjet Igumenicës me...   More info

Rafting ,Hiking , Explorer

05 May 17:00 - 06 May 20:00 05 May 17:00 - 06 May 20:00 - Korçë Korçë
INFO POINT KORCA INFO POINT KORCA
Cmimi 80 euro OFERTA PERMBAN: Udhetimin vajtje ardhje nga Korca Nje nate akomodim . Ushqim mengjes dhe darke Guide shoqeruese e zones . Eksplorim te kuptimit te Legjendave...   More info


© 2017 Siguez